Gårdsalg

Pyntegrønt

Fra d. 20. november har vi friskklippet Nobilis og Nordmannsgran pyntegrønt i gårdspladsen. Der er høflig selvbetjening, og betaling via MobilePay :)

Juletræer, fæld selv og lidt lunt i jagtstuen

I december sælger vi juletræer fra gårdspladsen og "fæld-selv" juletræer i plantagen.
I hverdagene er der selvbetjening, hvis ikke vi er på gårdspladsen.
2.,  3. og 4.  adventsweekend er der mulighed for køb af gløgg og æbleskiver i jagtstuen. Vi serverer også gerne en kop gratis kaffe!
 

Fæld selv juletræet i vores plantage

Der er mulighed for at udvælge og fælde sit juletræ i Rolles Mølles plantage. Husk at medbringe din egen sav.

Se TV-SYD indslag om vores fæld-selv
 

Giv et gavekort til et juletræ

Vi udsteder flotte gavekort til juletræer. Det kan fx være til et "Fæld-selv" juletræ, men det kan også være til et juletræ leveret på en bestemt adresse. Kontakt os og vi finder den rigtige løsning.
 

 
Hjælp til juletræsfod og transport

Vi tilbyder at indfræse juletræet i bunden, hvorved påsætning af juletræsfoden lettes. Desuden tilbyder vi netning af grantræet, således at træet lettere kan transporteres. Vi forhandler Easyfix, der er en let måde at sætte juletræet på en fod: Der fræses et konisk hul i stammen, hvorpå et trækryds med en konisk dorn monteres. Derved står træet altid lige.
 Åbningstider gårdsalg

1.dec.-23.dec. 2024
Hverdage: kl. 14-16, selvbetjening
Weekend: kl. 10-16
 
2., 3. og 4. advents weekend (lørdag og søndag) sælges gløgg og æbleskiver i jagtstuen, desuden giver vi en kop gratis kaffe:
 
07.-08. dec. 2024
14.-15. dec. 2024
21.-22. dec. 2024
Lørdag og søndag kl. 10-16
 

Grupper

Er I en større gruppe (virksomhed, forening eller storfamile), der ønsker et arrangement, kan vi tilbyde lokaler i weekenden d. 1. december. Ring for nærmere aftale. Tlf. Birthe: 40377669 eller Simon: 21350799